Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 750 000 kr

6 rum167 m²
Tomtarea
665 m²
Byggår
2017
villa Nordviksberg

Nordviksberg 26

Välkommen till en påkostad villa byggd 2017 i populära Nordviksberg. Här bor ni i en näst intill nybyggd villa med modern standard och genomgående påkostade materialval. Smakfullt kök i öppen plan med vardagsrum, fyra väl tilltagna sovrum, två helkaklade badrum ett med dusch och ett med badkar samt tvättstuga med groventré. Förvaringsmöjligheter finner ni i både klädkammare och flera inbyggda garderober. Väldisponerade ytor som bjuder ett lättskött och praktiskt boende med trivsam rumsdisposition i ett plan. Här finner ni även en dubbelcarport med plats för två bilar.

Huset är beläget i vindskyddat läge i området med vacker utsikt över hav och nejd. Njut av den soliga och vindstilla terrassen på husets baksida de dagar man vill sitta extra skyddat. Trädgården är lättskött med plan gräsmatta och vackert stenlagda ytor.

Nordviksberg är ett mycket välplanerat, nyetablerat område i ett skönt läge med utsikt över ängar, hav och inte minst vackra Skärhamn som fond i väst.
Det ligger söder om Skärhamn och består av ett typiskt tjörnlandskap med kala bergspartier och gröna dalgångar med ljung, gärdesgårdar och små vattendammar. Service, skolor och kommunikation finns inom gång- och cykelavstånd.

Läs mer hos Bjurfors Södra Bohuslän