Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

5 950 000 kr

5 rum113 m²
Månadsavgift
5 441 kr
Pris/m²
52 654 kr
Våning
8 av 9
Byggår
2017
lägenhet Johanneberg - Almedal

Mölndalsvägen 89B

Modern femma i Light Factory. Elegans, rymd och lyx präglar detta nyproducerade Nova-hem. Nyproduktion utöver det vanliga. I Brf Nova präglar stil och lyx materialvalen i bostaden. Femma på våning 8 med inglasad balkong. Den aktuella delen av light Factory kallas Nova och är står för en ljus, stilren och elegant stil. Bostaden är utrustad med ett Plejd system för smarta hem. Med detta system kan du lätt styra belysningen antingen från appen eller som vanligt från lampknappen.

Light Factory Göteborg är kvarteret som markerar Göteborgs växande södra centrum på kartan. Projektet är signerat välrenommerade JM som är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Nu har de uppfört elegant upplysta byggnader med adresserna Mölndalsvägen samt Falkenbergsgatan. Byggnaden är formad som ett L och har hela 10 våningar. I projektet ingår totalt 234 lägenheter med allt från 1 till 5 rum och kök. Detta påkostade boendekoncepten är namngett Nyx och Nova.

Light Factory är ett påkostat framtidsboende med praktiska lägenhetsförråd på samma våningsplan som bostaden är belägen. Här finns även en bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel där bland annat låsbara cykelboxar finns. Ta vagnen in till city på endast ett fåtal minuter.

Hiss finns
Läs mer hos Bjurfors Bostadsrätter City

Ansvarig mäklare

Oliver Katz
Bjurfors Bostadsrätter City
031-761 79 51

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs