Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Kviberg

Lägenhet i Göteborg

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Här erbjuds en ljus och rymlig 3:a om 80 luftiga kvadratmeter på vån 4/5. Med ett högt och fritt läge utan insyn med en stor balkong i bästa västerläge som vetter mot innergården och bjuder på kvällssol och plats för umgänge. Genomgående stora fönsterpartier tillsammans med ljusa ytskikt gör att bostaden känns trivsam och fräsch. Planlösningen är öppen och social mellan vardagsrum och kök. Det finns två generösa sovrum varav det ena har en platsbyggd garderobslösning med skjutdörrar som även ger plats för en skrivbordshörna om så önskas. Helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Dessutom en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. På andra sidan gatan byggs nu ett handelscentrum där bl.a. livsmedelsbutik och gym som kommer att öppna till våren. Några minuter bort finns fina grönområden samt Gamlestadens centrum som erbjuder en blandning mellan butiker, apotek, vårdcentral, restauranger och caféer. Även Göteborgs nya sportarena finns på promenadavstånd och kan erbjuda bl.a. gym, flera sporthallar, skidanläggning, idrottskola m.m. Knutpunkten Bellevue ligger endast några hundra meter bort där flera spårvagns- och busslinjer går och man kan cykla till centrala Göteborg på knappa 10 minuter. Välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos Lundin Fastighetsbyrå
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Carolina Lindén
Lundin Fastighetsbyrå
073-516 22 67

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs