Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 780 000 kr

2 rum55 m²
Månadsavgift
3 787 kr
Pris/m²
50 545 kr
Våning
1
Byggår
1908
lägenhet Johanneberg

Kopparslagaregatan 15G

/ Rymlig uteplats / Egen parkering / Närhet till centrum /

Nu kan vi erbjuda denna fina 2:a belägen i centrala Göteborg. Bostaden har en egen uteplats som rymmer plats för utemöbler och grill. Bostaden erbjuder genomgående fin ekparkett, fräscht kök, helkaklat badrum med golvvärme, ljusa ytskikt och goda förvaringsmöjligheter. Som boende i Johanneberg har du närhet till service, kommunikationer, matbutiker samt Göteborgs fina innerstad. Detta är helt enkelt ett boende att trivas i, välkomna att kontakta mig!

Rumsbeskrivning

Hall

Här möts ni av en välkomnande entré med goda förvaringsmöjligheter. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vacker klinker. 

Vardagsrum

Väldisponerat vardagsrum med stora ytor och behagligt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp eller sällskapsdel. På golvet ligget parkettgolv.

Kök

Bostadens kök är ljust och har fina arbetsytor. Kökets utrustning består av spishäll, ugn, inbyggd micro, fläkt, kyl & frys samt diskmaskin.

Masterbedroom

Bostadens masterbedrrom är välplanerat. Det finns gott om förvaringsutrymmen i form av garderober. På golvet ligger parkettgolv. 

Badrum

Helkaklat badrum i stilrena färger. Badrummet är utrustat med väggdusch, golvvärme, handfat med kommod, skåp, kombi tvättmaskin.

Uteplats

Bostadens egna uteplats finner du vid ingången till bostaden. Här rymmet gott om plats för loungemöbler och annat möblemang.

Föreningsinfo

Brf kopparslagaren är en bostadsrättsförening belägen i Johannberg. Föreningen omfattas av totalt 7 lägenheter och 4 stycken parkeringsplatser. Byggnaden är uppförd 1909 och har totalrenoverats 2008/2009. 

Parkeringsplatser finns att hyra för 500kr/mån. Det är separat kö som gäller.

Läs mer hos ERA Västsvenska Fastighetsbyrån

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Filip Scepanovic
ERA Västsvenska Fastighetsbyrån
+076 2941101

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs