ärvde denna av farfar som var ganska högt uppsatt i Polska militären. Okänt vart den kommer från osv. Den kan vara värd väldigt mycket, jag har inte åkt runt till olika antikshoppar och fått den värderad. Men en enkel google sökning visar hur mycket dessa kan vara värda.

lagt till blocket paketet som alternativ då minst 6 personer "paxat" den så att jag inte säljer den till någon annan å sen slutar höra av sig .. så nu är det 500 som gäller vid avhämtning från min adress eller möte på nya gamlestads stationen. Annars är det 600 som gäller om jag måste åka längre. Vid eventuellt plocket paket är priset 700 + frakt. Jag har gått ner i pris för mycket redan med tanke på värdet men detta är det sista antika föremålet från min samling och jag vill bli av med den. Har tidigare sålt antika svärd, bajonetter, sällsynta moraknivar och andra antika grejor och alla har varit väldigt nöjda (och förmodligen tjänat en rejäl slant) Hör inte en seriös köpare av sig inom kort så åker jag själv in till antikshoppen och säljer den där.

"info" : dolken är 35cm lång.
Som ni ser på bilderna så har några slags ädelstenar givetvis plockats ur efter så många år.

Hur som helst; Historisk föremål till ett väldigt billigt pris!

kommunikation sker via sms, mejl eller DM på blocket.
priset när det gäller köp via blocket paketet går väl alltid att diskutera men jag har förmodligen gått ner i pris på tok för mycket redan.
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in