Modellår
2002
Fordonstyp
Sport
Kawasaki Ninja ZX6R
Års modell: 2002
3800mil
Lysekil

Nytt jobb i Spanien, så dags att sälja min super schyssta Svarta Ninja.

Senast Besiktning gick den igenom utan någon anmärkning. Ställde av hojen i slutet på augusti, fanns ingen tid att köra hoj pga jobb. Dock , så var besiktningen sista Augusti ? Då jag redan ställt av den, fanns ingen mening med att besikta förrän nästa säsong.

Dock nytt jobb , så nu skall den säljas.
Det enda som behövs göra för en blank besiktning är nytt fram däck, lite slitet. Senast besiktning var den blank inte en enda anmärkning eller tänk på osv. Så har fortsatt hålla hojen i 100% form. Finns en liten spricka fram i skärmen, inget som stör eller syns, trotts allt 2002, så väldigt välskött och fin utseende och framförallt i motorn, går otroligt rent och effektivt.

Då det ej är säsong, även om man gemfört vis med andra kawaski ninjorna på blocket, är i sin egna klass.
Säljer jag till bästa pris, för bästa hoj i sin klass på blocket !!!!

Om nu det skulle vara, så att man varit och tittat på den och vill ha den, så kan jag besikta den åt er ! Dock går priset upp lite , pga ny besiktning.

Vid snabba bud, affär och upphämtning : fast pris 20000kr. Då menas det med att, boka visning , prov köra osv och sedan , köpa på plats.

Annars är priset: 22500kr, bästa hoj , billigaste pris ! Som lovat.

Länk för mer detaljerad info/specs,

https://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_zx636 02.htm

För annan info nås jag på telefon. Eller blocket meddelande.
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in
NYHET!
Skriv köpekontrakt digitalt

Skriv och signera juridiskt giltigt köpekontrakt direkt via mobilen eller datorn. Enkelt, tryggt och helt gratis - i samarbete med Avtal24.