Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 795 000 kr

7 rum168 m²
Tomtarea
550 m²
Biarea
8 m²
Byggår
1971
Energiklass
Energiprestanda/år
77 kWh/m²
villa Diseröd

Jägarvägen 5

På lugn återvändsgata i populära och barnvänliga Diseröd erbjuds en välplanerad fristående villa med rymliga rum. Här bor ni i lantligt skyddad miljö men med omedelbar närhet till centrum.

Husets flexibla planlösning bjuder på möjligheten till flertalet sovrum, två kompletta badrum, bastu, tilltaget kök, vardagsrum med härlig braskamin och en bra tvättstuga som har separat entré. Från matplatsen når man också ett påkostat uterum som blir en fin förlängning för att ge huset ett extra rum under större delen av året! Lägg därutöver till uteplatser och en lummigt uppväxt trädgård, skyddad från insyn och i optimalt solläge från morgon till kväll. Missa heller inte de två förråden varav ena nås inifrån bostaden.

Detta är helt klart en fastighet som bör ses. Attraktiv planering som kan anpassas över tid efter familjens ändrade behov. De större renoveringarna har dessutom genomförts med bl a nyare värmepumpar, fönster, tilläggsisolerade fasader, yttertak och badrum. Allt i en tilltalande och smakfull interiör som håller hög standard. Ett stenkast bort ligger sedan den populära Diserödsskolan som är en skola upp till klass 6 samt förskoleverksamhet.

Romelanda och Diseröd är en centralort strax utanför Kungälv. Här är det nära till både stad och natur där Romesjöns badplats med både sandstrand och bryggor ligger endast ett par minuter från samhället. För den fiskeintresserade erbjuder Svartedalens naturreservat flertalet små sjöar eller varför inte bara ströva runt i den underbara naturen. Mellan Diseröd och Kungälv finns en ny cykelväg så att man kan ta sig skyddat fram både via cykel och till fots.

Det finns regelbundna bussförbindelser till Kungälv och dess nya centrumkärna med stor handelsplats och resecentrum, varefter man enkelt tar sig in till Göteborg på ca 30 minuter.

Läs mer hos mäklaren

Ansvarig mäklare

Robin Bergendahl
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
076-017 28 05

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs