Väldoftande skulltorkat hö i småbal skördat runt midsommar, väger ca 11-15kg/bal. Finns i två olika partier lagrade i två olika torkanläggningar. Kan maila analyser vid intresse. Pris: Hämtas eller levereras före 1 oktober 3,50kr/kg plus moms (4,40kr/kg inkl moms). Därefter 3,75kr/kg plus moms. (4,70kr/kg inkl moms)

Hö i plastade rundbalar 8 lager plast, väger 220-240kg/st. Dessa är något mindre än "vanliga" rundbalar, så det går lätt för en till två personer att rulla in i en hästtransport eller fram till foderplatsen eller stallet, fördelen med plastat hö är att att det går fint att förvara utomhus.
Pris 500kr/st +moms (625kr/st inkl moms).
Kan maila analyser vid intresse.

Hösilage i plastade rundbalar 8 lager plast, väger ca 250kg/st. Även dessa är något mindre än "vanliga" rundbalar och går lätt att rulla för hand.
Pris 500kr/st + moms (625kr/st inkl moms).
Kan maila analys vid intresse

Har även ett parti med hösilage av rajgräs från i år, pressade i rundbal från en åker där det fanns en hel del tistlar när vi slog det. Gräset är åt det torrare hållet. Finns ingen analys på dessa. Säljs för 200kr/st+moms (250kr/st inkl moms). Rajgräs är särskilt lämpligt för utfodring även till får.

Leverans kan ordnas, eller så hämtar ni själva, lasthjälp finns på plats.
Vi finns i Lane-ryr utanför Uddevalla.

Vid frågor ring, sms:a eller maila Mattias
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in

Företagslogotyp

Jägerbrands Lantbruk