Säljer fyra väskor som jag inte använder längre när jag börjat cykla till jobbet. Skickar gärna fler detaljerade bilder om du vill. Kan skicka väskorna eller mötas upp centralt i Göteborg eller vid Chalmersområdet. De finns i Sävedalen.

Överst till vänster:
Mörkblå lite större väska "MOA" med många bra fack, snygg till jobbet. Guldfärgade detaljer på dragkedja och spännen. Kort handtag och lång axelrem som kan tas av. I princip oanvänd för jag köpte den precis innan jag börjat cyklelpendla. Ett stort fack, två mellanstora fack och ett litet fack med dragkedja samt två fickor för mobil etc.
- 250 kronor

Överst i mitten:
Rosa handväska "N.Y.C" med guldfärgat foder, ett stort fack, ett mindre med dragkedja och två fickor för mobil etc. Använd men i fint skick.
- 200 kronor

Överst till höger:
En svart väska "Jouni Exclusive" som kan bäras över axeln eller som ryggsäck. Silverdetaljer i spännen etc. Två stora fack, två mellanfack och en liten ficka för mobil. Använd men i fint skick.
- 150 kr

I mitten längst ned:
En Marimekko väska i det klassiska röd-vit-randiga tyget. Ett stort fack och ett litet med dragkedja. Nytvättad. Använd men i fint skick.
- 150 kr
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in