Padova trädgårdsmöbler, komplett set enligt bilder.

REA Pris Nu: 13.995:- (Ord pris: 24.995:-) ink FRI FRAKT HEM.

PADOVA är en mycket exklusiv och påkostad utemöbelgrupp gjord av de bästa materialen med plats för den stora familjen. Njut av sommaren i denna jättefina utemöbelgrupp.

Hela 8 personer får plats utan problem. Vår Italienska designer Gina Barozza har gjort sitt yttersta för att skapa en möbel med flera användningssätt.

Här finns mölighet att använda gruppen som både matgrupp- men även som en lounge- och relaxgrupp där du tillsammans med din familj och vänner kan njuta av tillvaron långt in på småtimmarna.

Bordet är tillräckligt högt för att möblemanget skall kunna användas som matgrupp.

Du slipper fundera på om du skall köpa en lounge- grupp eller en matplats. Här får du båda möjligheterna i en och samma grupp.

Hörnet består av ett avlastningsbord med glasskiva på toppen. Under locket döljer sig en förvaringslåda för de flesta av dynorna som ingår i det fantastiskt låga priset.

Gruppen består av en 2 sits soffa med hörnbord & förvaringslåda samt en 3 sits soffa, 2 separata pallar, 1 högt bord med glasskiva på toppen samt en fåtölj.

Möblerna behöver inte monteras. Allt kommer färdigmonterat. Skruva endast fast underredet på bordet och gruppen är färdig för användning.

Stommen är tillverkad av pulverlackad aluminium flätad med 2 olika sorters plastrotting som är UV behandlad.

Gruppen tål att stå ute under bar himmel året runt. 100% underhållsfri. Specialtillverkad för vårt svenska klimat.

Dynorna som ingår i priset är vattenavvisande och kan stå ute under korta regnskurar.

Ett komplett set utemöbler till ett fantastiskt lågt pris.

Passa på !