Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

6 290 000 kr

5 rum117 m²
Månadsavgift
6 498 kr
Pris/m²
53 760 kr
Våning
4 av 6
Byggår
2004
lägenhet Linnéstaden

Andra Långgatan 57

Välkommen till en fantastisk och generös lägenhet på Andra Långgatan 57 i attraktiva Brf Kostern. Lägenheten har många fina kvaliteter så som ett fullutrustat kök (diverse nya vitvaror 2018) i öppen disposition mot det generösa vardagsrummet som bjuder in till stora umgängen. Gavelläget och de stora fönsterpartierna släpper in ett enastående ljus till hela lägenheten. Vidare erbjuds två badrum utrustade med både dusch och badkar samt ett tvättrum med egen tvättmaskin och torktumlare (2018) som förenklar vardagen. De tre sovrummen är väl tilltagna och erbjuder gott om utrymme för allt som behövs samt goda förvaringsmöjligheter. Som om det inte vore nog finns en inglasad balkong där ni kan njuta den hänförande utsikten. Ett hem som är älskvärt på alla sätt!

Brf Kostern är en stabil och populär förening med ett väl underhållet hus och bra grannsämja. Föreningen erbjuder medlemmarna möjlighet att göra kapitaltillskott och därmed sänka månadsavgifterna. Möjlighet till parkering i garaget.

Läget runt Andra Långgatan är fantastiskt och omgivningen har allt man kan önska. Ett mysigt och lugnt område mitt i storstadspulsen skapar stora valmöjligheter. Med kort gångavstånd nås några av Göteborgs mest uppskattade restauranger Made in China, Tacos & Tequila och Taverna Averna är ingen underdrift. Livsmedelsbutikerna Hemköp, Netto och Willys ligger endast några hundra meter från lägenheten och dessutom finns Slottsskogens och Änggårdsbergens grönska och motionsmöjligheter en kort promenad bort. Hållplatsen Masthuggstorget (1 min bort) tillhandahåller alltid en spårvagn att kliva på i rätt riktning. I närområdet finns även flertalet förskolor att välja bland. Här bor ni med närhet till storstadspuls, natur och hav!

Välkommen på visning!

Hiss finns
Läs mer hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Amanda Öst
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
070-816 67 00

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs