Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 150 000 kr

4 rum102 m²
Tomtarea
159 m²
Biarea
45 m²
Byggår
1972
radhus Sätra

Skyttestigen 6A

Äntligen erbjuds ett ljust och modernt gavelradhus i mycket fint skick där bostaden genomgått en omfattande renovering under de senaste åren - exklusiva och smakfulla materialval gör detta till ett boende utöver det vanliga!

Här möts du av en enhetlig känsla med moderna materialval och genomgående parkettgolv från Kährs som tillför den sista touchen. Bostadens entréplan karaktäriseras av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en social yta som lämpar sig perfekt för middagsbjudningar med familj och vänner.

Helkaklat badrum på övre plan samt tre sovrum i olika storlekar. Väl tilltagen klädkammare ger bra förvaring. Här är det bara att flytta in och trivas!

Det praktiska gavelläget bidrar till en trivsam trädgårdssida med bra grönytor och uteplats under tak med elektronisk markis som du smidigt kan justera efter tycke och smak - en perfekt plats för hela familjen!

Omtyckta kvarter av såväl äldre som yngre och perfekt för barnfamiljen med närhet till förskola, skola, lekplatser, idrottsanläggning, mataffärer och den vackra naturen med motionsspår. Här kommer du snabbt in till Gävle genom goda kommunikationer och fina cykelvägar.

Samfällighet där både värme och garage ingår i avgiften!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos Mäklarhuset Gävle