Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

695 000 kr

3 rum73 m²
Tomtarea
121089 m²
Byggår
1956
fritidsboende Rog

Övre Källsarvet 17

Här på Övre Källsarvet 17 hittar vi ett välplanerat och fräscht fritidshus i perfekt skick. På 73 kvadratmeter erbjuds ett mysigt boende med bland annat braskamin, fräscha ytskikt, bra förvaringsmöjligheter, utmärkt planlösning, sociala ytor och härlig atmosfär. Den genomgående höga standarden gör det enkelt att bara flytta in! På tomten står även en större förrådsbyggnad om ca 60 kvm med utmärkta förvaringsmöjligheter. Fastigheten består av tre olika skiften om totalt ca 12 ha. Varav huset står på ca 2000 kvm och skogsmark ca 10 ha. Till fastigheten finns jakträtt.

Det första du möts av i detta fritidshus är en funktionell hall med klädhängare. Bostaden har ett praktiskt badrum med toalett, dusch och handfat. Vidare utgörs huset av ett rymligt och modernt kök, två sovrum samt ett rymligt och ljust vardagsrum med stora, lättmöblerade ytor och braskamin. Fastigheten har ingen elanslutning, dock finns en egen lösning genom solceller på fasad. Vatten finns att hämta från källa i närhet av huset.

Huset står på en stor naturtomt med välskött gräsmatta, perfekt sommarstuga för dig som vill vara ensam och njuta av lugnet i skogen. Till Bjursås där livsmedelsbutik, restaurang och bensinstation ligger är det ca 10 minuters bilfärd. Diverse sjöar finns i närhet.

Läs mer hos SkandiaMäklarna Falun

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Michael Pettersson
SkandiaMäklarna Falun
023-70 96 75

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs