I oktober uppgraderades Supervision 1200 mm och 1500 mm med ny funktionalitet och nya lysdioder. Supervision 1200 mm Generation 2 erbjuder 8st olika blixtljusmönster att välja emellan. Notera att samtliga blixtljusmönster är godkända enligt ECE-R65. På marknaden är det annars vanligt att bara ett fåtal blixtljusmönster är godkända. Med Supervision kan du därför känna dig trygg oavsett vilket blixtljusmönster du väljer att använda i trafik.

Supervision-serien riktar sig till yrkesproffs i behov av blixtljusramper av hög kvalitet som uppfyller de nya riktlinjerna ECE-R65 klass I. Lamphus i robust aluminiumchassi och stryktåliga UV-stabiliserade polykarbonatlinser gör att den tål mycket hårda yttre påfrestningar och lämpar sig för vårt nordiska klimat. Supervision finns i flera olika längder och uppfyller samtliga krav för användning på allmän väg. Blixtljusrampen levererar ett otroligt skarpt ljus som gör fordonet synligt upp till 1000 meter vid klar sikt. Vi har även arbetsbelysning, led extraljus, led ramp (ljusramp) belysning, led strålkastare och mycket mer i vårt sortiment.

- ECE-R65 godkänd (godkänd för användning på svenska vägar)
- Stryktålig polykarbonat (lamphus)
- 50 000 timmar livslängd
- Kraftfulla LED dioder
- Gen 2
- 8st blixtljusmönster
- 2 års garanti
- Storsäljare

LÅG PROFIL DESIGN

Supervision 1200 mm är en av Sveriges mest använda blixtljusramper och erbjuder aerodynamiska egenskaper genom sin låg profil design. Detta medför lägre bränsleförbrukning genom ett lägre vindmotstånd. Även resonansljud som exempelvis vindbrus minskar markant. Supervisionserien är en av marknadens mest prisvärda blixtljusramper i sin prisklass.

MARKNADENS MEST KOSTNADSEFFEKTIVA RAMP

Supervision 1200 mm är en varningsljusramp som används av kommuner, åkerier och entreprenader som alla valt Supervision för dess utmärkta kostnadseffektivitet. Rampen är utrustad med kraftfulla 4W led dioder från amerikanska Cree och ett kraftfullt EMC-avstörningskydd som inte stör ut radion på fordonet. Rampen är enkel att installera genom att den kopplas direkt till plus/minus.

Se hur blixtljusramper lyser i dagsljus, besök vår blogg:
https://ljusgiganten.se/content/Blogg

12-24V
IP Klassning IP65 (tål alla väderlekar)
EMC klassning EMC-godkänd
Livslängd 50.000 timmar
Höjd 100 mm
Längd 1170 mm
Djup 299 mm
Certifiering ECE-R65 godkänd för användning på svenska vägar
Monteringstillbehör ingår