Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 okt. 15:00

U-bäddsoffa Mered - LAGERVARA

9 495 kr
Beskrivning
Välkomna till Chilli i Västerås! Hos oss hittar du ett brett utbud av kvalitetsmöbler till bra priser! Vi erbjuder alltid gratis hemleverans, 365 dagars öppet köp, snabba leveranser och engagerad personal som finns till för dig! Mered är en stor U-bäddsoffa i tidlös design. Mered har en generös och inbjudande utformning, perfekt när familjen eller vännerna kommer på besök. Här får alla plats, utan att trängas. Soffan är dessutom utrustad med massvis av förvaring, både under schäslongen och divanen finns utrymme att förvara ex. täcken och kuddar. Genom ett enkelt handgrepp drar du ut bädd-delen och kan bädda upp en gästsäng till två personer. Modern U-soffa med bäddfunktion Massor av förvaringsutrymme Utdragsdelens tyg kan skilja sig från resten av soffan i färg och struktur då den har ett tunnare täcktyg i svart eller grått. Serien Mered är en prisvärd serie med klassiska tygsoffor i stilren design. Sofforna kännetecknas av en rymlig och välkomnande form som passar väldigt bra in i våra skandinaviska hem. Den rena designen gör soffserien till en tidlös favorit som består. Sofforna finns i ett flertal olika färger och tyger för att du ska kunna hitta just din favorit.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Chilli Västerås
Alltid när du handlar hos Chilli Västerås- -Gratis hemleverans -Gratis expressleverans, 2-6 dagar på lagervaror -365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i upp till 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler
Mer information hittar du på http://www.chilli.se/butik/chilli-vasteras

Fler annonser från Chilli Västerås

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer