Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 juli 09:53

Terhi 385 - endast 2 ex kvar

17 490 kr
Beskrivning
Finns inne för omgående leverans! Även motorer till båten finns på lager. Skroven är 2018 års modell men aldrig tagna ur förpackning. Terhi 385 är en stabil och trygg båt för hela familjen som är väldigt lätt att ro och fungerar också mycket bra med en liten utombordare. Låsbart, torrt förvaringsfack finns under sätet. Eftersom båten är så lätt och lättdriven i vattnet fungerar den också mycket bra med en elmotor. Kommer standard med åror, årklykor samt öskar. Modell: Terhi 385 Längd: 3,80 m Bredd: 1,50 m Antal personer: 4 Vikt: 98kg (utan motor) Effekt: 2-5 hk Garanti båt: 4 år
Länk: Terhi 385
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
B&C Marine
BC Marine- Marinbutik och mycket mer! Hos oss hittar du, förutom båtar, utombordsmotorer och vattenskotrar, även fyrhjulingar, snöskotrar, släp och trailers. Vi har dessutom verkstad och en stor båttillbehörsbutik, allt samlat på samma ställe.
Mer information hittar du på http://www.bcmarine.se

Fler annonser från B&C Marine