Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 aug. 12:10

Nybyggt Attefallshus om 25 kvm

495 000 kr
Beskrivning
Nybyggt Attefallshus om 25 kvm med utvändigt mått om 8 * 3,1 m, vilket gör att detta Attefallshus kan transporteras med lastbil/kranbil utan behov av följebilar. I konstruktionen finns inbyggda lyftöglor, vilket medför enkel lastning och lossning från lastbil till den plats på tomten där huset ska stå. Detta Attefallshus levereras med andra ord nyckelfärdigt. Ovanpå hela byggnaden finns en stor takterrass om 25 kvm med trallgolv och räcke. I husets allrum finns därför en altandörr ut till ett litet trallgolv på utsidan, och från detta trallgolv leder sen en utvändig trapp vidare upp till takterrassen (som täcker hela husets yttertak). Tanken är att man vid entrédörren på framsidan, och vid altandörren på baksidan, kan komplettera med altandäck. Huset är förberett med tomrör för anslutning av inkommande elkabel till husets el-central. Det är även förberett med tomrör för fiber från el-centralen till ett uttag i allrummet. Likaså är det förberett med kopplingar, rör och slang för enkel anslutning av vatten och avlopp under byggnaden. Huset är även förberett för värmekabel för det inkommande vattnet, utifall sådan skulle behövas vid anslutning till befintlig vattenkälla. Dimbara spotlights finns i innertaken samt i alla fönstersmygar. Alla innerväggar är slätspacklade samt vitmålade och innergolvet består av ekparkett. I köket finns bardisk/matplats, hörnmikro, induktionshäll, kolfilterköksfläkt och integrerat kylskåp med frysfack (köket är förberett för att kunna ansluta en bänkdiskmaskin). Bakom en garderobsvägg finns en sängplats med två fönster och plats för en dubbelsäng (160 cm). Duschrummet har våtrumsmatta på golv/vägg, wc, handfat, badrumsskåp, varmvattenberedare och dusch. Ingår gör även en luft/luftvärmepump som värmekälla och som kan användas som luftkonditionering sommartid. Tillkommer gör exempelvis kostnad för att på plats anlägga en husgrund (plintgrund, murad grund etc), att gräva och ansluta vatten och avlopp, eventuella altanbyggnationer, frakt av huset och kostnad för bygganmälan/bygglov etc. Vid behov kan vi leverera bygglovsritningar. Beroende på leverans-ort så kan eventuellt frakt ombesörjas.
Om företaget
Välkommen att kontakta oss på info@finntorpet.se, alternativt ring 0224-14090, om ytterligare information eller bilder önskas.
Säljes av
Finntorpets Bygg och Konsult AB
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer