Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 feb. 21:48

Nya canadensare - Nova Craft

12 800 kr
Beskrivning
Nova Crafts Prospector är en modell som funnits med länge och är väldigt omtyckt. Sedan 1984 har Nova Craft tillverkat denna modell i flera olika material och är och förblir en mycket populär klassiker. Kanoten är bred i användningsområde och passar lika perfekt i stilla vatten som i forsande vatten. Med de höga friborden klare man även tuffare paddling utan att bli blöt. Tillverkad i Kanada. Materialet i kanoterna är SP3 Detta material tillverkas genom rotationsgjutning av tre lager av polyeten. Två yttre massiva lager med ett mellanlager som är skumfyllt. Kombinationen ger väldigt starka kanoter perfekt för åar eller uthyrning eller för dig som vill ha en prisvärd kanot som du inte ska lyfta för långt eller för ofta. Vi säljer Nova Craft prospector i 3 olika storlekar 15 , 16 och 17 fot. För närvarande har vi lite olika färger på kanoterna, mest den klassiska gröna eller den röda men vi har någon gul och någon blå hemma också. Skrov: Symmetriskt Botten: Shallow Arch Köllinje (Rocker): Moderat 6-8 cm Prospector 15 Längd: 452 cm Bredd: 91cm Djup Center: 36 cm Djup Stäv: 58 cm Lastförmåga: 386 kg Pris 12.800:- Prospector 16 Längd: 467 cm Bredd: 91cm Djup Center: 36 cm Djup Stäv: 58 cm Lastförmåga: 400 kg Pris 13.800:- Prospector 17 Längd: 513 cm Bredd: 93cm Djup Center: 36 cm Djup Stäv: 58 cm Lastförmåga: 485 kg Pris 14.800:- Produktbilderna kan innehålla kanoter som är extrautrustade med bl.a. detaljer i trä mm.
Om företaget
Lakeside Adventure är aktiva inom naturturism och har jobbat med paddling sedan 1997. Utöver uthyrning, turer och kurser så säljer vi även kanadensare och kajaker från märken som Nova Craft, Tahe marine och Zegul.
Säljes av
Lakeside Adventure
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer