Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 mars 14:13

Motoroptimering till personbilar

4 790 kr
Beskrivning
Cartune hjälper dig att få mer körglädje i din bil samtidigt som bränsleförbrukningen minskar. Vi erbjuder professionell motoroptimering med 3 års garanti till flera olika bilmodeller. Genom att optimera bilens ECU så förbättrar vi motorns prestanda. Det innebär att din bil får bättre gasrespons, mer kraft redan från lägre varvtal och uppåt i varvtalsregistren samtidigt som bränsleförbrukningen minskar vid en oförändrad körstil. Vår moderna utrustning med avancerad teknologi öppnar dörrarna för fler valmöjligheter, allt för att få en tjänst anpassad för alla våra kunder. Vi har den senaste utrustningen för att kunna göra programmering via bilens OBD-uttag (diagnostikuttag). Oavsett om du strävar efter en lägre bränsleförbrukning eller en säkrare bil vid omkörningar så är du välkommen till oss på Cartune. Vi kan utföra motoroptimering på personbilar, transportbilar och husbilar av olika märken: Audi, BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volvo med flera. Vi har genom Klarna möjlighet att erbjuda delbetalning från 231 kr/mån. Har du några frågor eller önskar boka, är ni varmt välkomna att kontakta oss via telefon på 010 - 16 16 770 eller via e-post. Varmt välkommen till vår anläggning i Västerås. Vi har även möjlighet att komma till dig inom hela Mälardalen, hör av dig så berättar vi mer!
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Cartune AB
Cartune är specialiserade på skräddarsydda motoroptimeringar för att ge ditt fordon mer effekt och bättre bränsleekonomi. Våra tekniker har under lång tid utvecklat banbrytande lösningar och vi använder oss enbart av högkvalitativa produkter. Vi arbetar primärt med: - Personbilar - Transportbilar - Husbilar Ring 010 - 16 16 770 om du vill veta mer.
Mer information hittar du på https://www.cartune.se

Fler annonser från Cartune AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer