Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 nov. 17:42
Köksfläkt Thermex Vertical 820 60 vit -35%
4 872 kr
Beskrivning
Köksfläkt Thermex Vertical 820 60cm vit utställningsexemplar Ord. pris 7.495:- -35% 4.872:- inkl. moms. exkl. frakt. Diskret köksfläkt i vitt Köksfläkt Vertical 820 är en 60 cm bred vertikalfläkt i vitt utförande från Thermex. Många hastighetsval Fläkten har tre hastigheter + boost. Den har också eftergångstimer och möjlighet till periodisk ventilation. Energisnål belysning Två LED-lampor förser dig med energisnål och effektiv arbetsbelysning över hällen. Filtervakt Filtren är i aluminium och fläkten har filtervakt som signalerar när det är dags att rengöra fettfiltren. https://www.elon.se/vitvaror/koksflaktar/thermex-vertical-820-60-vit
Om företaget
Hos oss på ELON hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. Vi har en hög servicenivå och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt bland våra produkter. Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet. Välkommen på ett besök i butiken på Tunbytorpsgatan 1 i Västerås!
Säljes av
Elon, Säljarn i Västerås AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.