Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 aug. 12:13

Kimple 460 Explorer D Suzuki DF50 HÖSTKAMPANJ

157 900 kr
Fakta
Längd
4,6 meter
Beskrivning
KAMPANJ Köp din båt nu så bjuder vi på vinterförvaringen! Ett ex. finns inne på lager! Skrovet är 2018 års modell, aldrig sjösatt eller riggat med motor. KIMPLE 460 EXPLORER D HELA FAMILJENS SJÖ-SUV MED DUBBLA PULPETER 460 Explorer D är en sportig och robust styrpulpetbåt med brett användningsområde. Tack vare att båten är lättdriven klarar den ett brett spektrum av motorer med bibehållet bra prestanda. Från 25 till 50 hk. En öppen inredning utan fasta bänkar gör båten flexibel och ger stor lastkapacitet. 460 Explorer D har tre lastutrymmen, ett stort i aktertoften, ett i förtoften och en låsbar plastlåda som även fungerar som extra säte. Ovanligt lättdriven båt med bättre fartegenskaper är de flesta båtar i klassen. Den nya skrovformen har 12 graders bottenvinkel i aktern och succesivt ökande vinkel mot fören. Dessutom breda dubbla knäckspant, eller chines. Dessa innovativa detaljer ger ökad stabilitet, minskar sidosprut av vatten, minskar svallvågorna samt ger högre toppfart. Skrovet är kraftigt med 2 mm marinaluminium i sidorna och 3 mm i botten. HELSVETSAT OCH TÅLIGT SKROV 460 Explorer D är förberedd för montage av fast tank och har stort förvaringsutrymme för batteri, bränsle med mera under aktertoften. Det helsvetsade skrovet med kraftiga förstärkningar av skrovet gör båtarna mycket styva och tåliga mot slag, kontakt med stenar med mera. Båtarna är utrustade med golvdurk i halkskyddad aluminium, elektrisk länspump, grabbräcken längs relingen i aktern, räddningsstege samt hajfena. Längd: 4,60 m Bredd: 1,87 m Vikt ca.: 275 kg Max antal passagerare: 5 pers. Max last vikt: 511 kg Max Motor: 37 kW / 50 hk Höjd på akterspegel: 51 cm, lång rigg Skrovtjocklek: 3 mm botten, 2 mm bord 460 Explorer D är tillverkade av Marinaluminium. Ett material som kännetecknas av hög korrosionsbeständighet, hög beständighet mot utmattning, lättbearbetat och hög tålighet mot kemikalier. Alla båtarna har flytelement i tofterna vilket gör dem praktiskt taget osänkbara. CE-märkt i kategori C, Kustfarvatten och inomskärs. Vindstyrka upp till och med 6 Beaufort (ca 12 m/sek) och en signifikant våghöjd på upp till och med 2 m. Går även att få med en Suzuki DF40-ATL, ej ännu riggad med motor. 7 års motorgaranti vid service enl. serviceintervall!
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
B&C Marine
BC Marine- Marinbutik och mycket mer! Hos oss hittar du, förutom båtar, utombordsmotorer och vattenskotrar, även fyrhjulingar, snöskotrar, släp och trailers. Vi har dessutom verkstad och en stor båttillbehörsbutik, allt samlat på samma ställe.
Mer information hittar du på http://www.bcmarine.se

Fler annonser från B&C Marine

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer