Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 juni 15:57

Grasshopper 725D

197 000 kr
(157 600 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Spakstyrd dieseldriven gräsklippare med amerikansk byggkvalitet! Upplev smidigheten och komforten med en Grasshopper! Försedd med en Kubota dieselmotor, hydrostatiskt drivsystem och ett 61'' robust klippbord är den det perfekta valet för den stora hemmaträdgården eller företaget. -Multiklipp -Minskat underhåll, 1000 timmars vätskebyteintervall -Komfortstol med justerbar mugghållare för din favoritdryck Går även att få med 52'' klippbord. Vi har flertalet olika modeller och klippbord på lager! Kontakta oss för mer info! Grasshopper 725D 52'' eller 61'' klippbord Grasshopper 430D 72'' klippbord Grasshopper 325D 52'' eller 61'' klippbord
Säljes av
Lapab Maskin AB
Lapab Maskin ABBesök vår butikssidawww.lapab.com/
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Lapab Maskin AB
Välkommen till LAPAB LAPAB Maskin AB är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet inom skogs-och grönytebranschen. Vi är återförsäljare av Polaris ATV & UTV sedan 1994 och har stor erfarenhet av Polarismaskinerna som passerat genom åren. Vi har en egen serviceverkstad med kunnig personal, allt för att du ska känna trygghet i ditt val av maskin. Välkommen till oss så hjälper vi dig.
Mer information hittar du på http://www.lapab.com/

Fler annonser från Lapab Maskin AB