Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 apr. 16:31

Frisörsalong

Beskrivning
Etablerad frisörsalong i Västerås finns nu till försäljning. Salongen har funnits under många år och har en bred, ständigt växande kundkrets. I dagsläget har man 5 stycken frisörstolar och 2 schamponeringsstolar. Verksamheten har goda utvecklingsmöjligheter genom att bl.a ta in även nagelteknologi. Salongen har sin verksamhet i ljusa, fina hyreslokaler som är väl anpassade för sitt ändamål med bra skyltläge. Är du intresserad och har drömt om att driva en egen salong så är detta ett unikt tillfälle. Här erbjuds du att få köpa en salong med anställda och ha den gamla ägaren kvar som anställd som kan fungera som mentor. För ytterligare information kontakta Företagsmäklare Mikael Krusemeng på 070-216 64 90. Sekretessavtal krävs för att kunna ta del av mer information.
Säljes av
TACTIC Företagsförmedling AB
Besök vår butikssidawww.tactic.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
TACTIC Företagsförmedling AB
TACTIC Företagsförmedling är en av Sveriges ledande företagsmäklare. Vi medverkar vid försäljningar och köp av företag samt vid företagsvärderingar i hela Sverige från Luleå till Malmö. Vi är det självklara valet när du ska sälja, köpa eller värdera ditt företag! Kontakta din närmaste företagsmäklare på www.tactic.se
Mer information hittar du på http://www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer