Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 sep. 11:06

Eura Mobil Contura 652

255 000 kr
Fakta
Miltal
5 500 - 5 999
Modellår
2005
Tillverkad
2005
Utrustning
  • Truma luftvärme
  • Markis
  • WC
  • Dusch
  • Cykelställ
  • Wasa Kredit
Beskrivning
Eura Mobil Contura 652 Årsmodell: 2005 Färg: Typ: Husbil-halvintegrerad Totalvikt: 3500 Antal bäddar: 4 Nya däck runtom, Givetvis ordnar vi avbetalning/finansiering just för ert behov även med 0 kr i kontantinsats om så önskas, Självklart tar vi din gamla bil i inbyte. Vi samarbetar med Santander Consumer Bank, MyMoney och MoneyGo. Vi erbjuder även lån med 0% ränta. Garanti via Svensk Bilgaranti. Med reservation för felskrivningar.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Rego Racing
Med gedigen erfarenhet inom fordonshandeln kan vi erbjuda dig fordonet som just du söker. Vi säljer allt ifrån vardagsbilar till supersportbilar och andra motordrivna fordon. Har vi inte det du söker i lager, kontakta oss så hjälper vi dig att få dina önskemål uppfyllda. Ta alltid kontakt innan ni tänkt komma då vi inte alltid är på plats.
Mer information hittar du på http://www.regoracing.se/

Fler annonser från Rego Racing

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer