Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 14:29
Daikin luft/luft installeras i Västmanland
Beskrivning
Vi har ett brett sortiment av Daikin luft/luft värmepumpar med upp till 8 års garanti. Vi installerar cirka 350 pumpar i månaden i stora delar av Sverige. Det unika med oss är att vi har våra egna installatörer, kunden slipper alltså mellanhänder. En av våra kraftfullaste pumpar; Daikin Caldo XR40 är nu ännu kraftigare med framtidens köldmedium R32 samt optimised Heating 4+. -Max effekt 7,2 kw -Bibehållen nominell effekt till minst -25 (4,0 kw) -Energiklass värme A+++ -SCOP 5,3 Kontakta oss för offert. 042-3009440 Snabb leveranstid!
Säljes av
Treza Solutions AB
Treza Solutions ABBesök vår butikssidawww.treza.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Treza Solutions AB
Vi kopplar in, du kopplar av. Det är precis så det är när vi på Treza Solutions installerar luftvärmepumpar hos kunder. Idag är vi en av Sveriges ledande installationsföretag för luftvärmepumpar. Genom våra egna installatörer är målet att göra kundens köpupplevelse enklare. Vi fokuserar på kommunikation och effektivitet för att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi är stolta återförsäljare av kvalitetsmärket Daikin. Med ett brett sortiment erbjuder vi luftvärmepumpar utifrån kundens behov. Dessutom snabba leveranstider!
Mer information hittar du på https://www.treza.se/