Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 00:03
Byggredskap & verktyg (ex. gastub/skruvdrag.)
Beskrivning
Byggredskap & verktyg säljes på auktion via Klaravik, se länk nedan för mer information och för att lägga ett bud på objektet. Gäller dessa: Gastuber 4 st AGA Skruvdragare och verktyg Flödesmätare för värmesystem CBI CBI Gängmaskin Ridgid 690 Handgängkloppa 11R med tillbehör Ridgid 690 PEM elektrosvets rördelar Georg Fischer Golvvärme och radiatormaterial Uponor, MMA, Danfoss, IMI
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Klaravik
Klaravik ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner.
Mer information hittar du på http://www.klaravik.se