Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 aug. 11:26

Bilsläp - Biltrailer A4 Brian James 5x2 m

81 900 kr
Beskrivning
FABRIKSNYTT SLÄP I LAGER FÖR OMGÅENDE LEVERANS! PREMIUMSLÄP Bilsläp 3000 kg inbyggda ramper A4 transporter - Brian James TrailerS Kvalitetssläp med snygg design. Varmgalvat chassie med fem års chassigaranti. Detta släp är utrustat med Hi-Line paket: Alufälgar, manuell vinsch auto broms, Spännband proffs, Låsbar kulhandske och enkelt flyttbara hjulstopp. Övrigt: Soft ride fjädring och kapslade hjullager. Däckställ med låswire och spännband Ramper integrerade i släpet 2,4 m 3000kg totalvikt Extremt lågbyggt. Extra långa ramper för smidig lastning och lossning av bil. Reservhjul, enkelt flyttbara hjulstopp. Fasta ramper som inte riskerar att glida ur vid lastning och lossning. Stödben, Hel botten med förvaring framtill. Släpet har riktigt fina köregenskaper både när det är tomt och med last. Komplett och färdigt för leverans. Moms 25% tillkommer på angivet pris. Pris Exkl moms: 65520 SEK kontakt: info@traklovern.se Med reservation för felskrivning. Bild nr 6 med den röda bilen är extrautrustad och är enbart ett exempel hur kärran ser ut lastad med bil och däck. Välkommen med er förfrågan! Vi svarar inom 24h!
Om företaget
Träklövern trailers är del av ett närproducerande familjeföretag i västra mälardalen, med fokus på hög kvalité och goda kundkontakter.
Säljes av
Träklövern Trailers
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer