Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 feb. 11:20

Andelshonung - Säsongen 2021 - Andelsbiodling

600 kr
Beskrivning
Vill du vara med och följa våra bin mer i detalj och samtidigt få 2 kg av deras fantastiska honung? Du får även möjlighet att göra ett studiebesök på vår bigård i Arboga under sommaren 2021. I slutet på sommaren hämtar du din honung i Hässelby, Stockholm eller i Arboga. Ge bort som present eller varför inte till dig själv! SOM ANDELSÄGARE BIDRAR DU TILL: * en mångfald av pollinerande insekter, inte bara honungsbin * ett grönare landskap. * ett förbättrat ekosystem * binas överlevnad * större frukt-, bär- och grönsaksskördar SOM ANDELSÄGARE FÅR DU: * fyra burkar honung á 500 gram, totalt 2 kg (värde 400 kr) * ett andelsbevis * sex nyhetsbrev om utvecklingen i bisamhället per post eller e-mail, under maj-december * möjlighet att delta i en bisafari (värde 225 kr) i en av våra bigårdar (med anledning av coronaviruset kan bisafarin komma att ställas in, om möjligt ersätts den då med digital visning) * möjlighet att delta i en Facebook-grupp enbart öppen för våra andelsägare * lära dig mer om honungsbin Mer information finns på: https://www.medakersbin.se/andelshonung Berätta gärna för andra som kan vara intresserade! =)
Om företaget
Lokalproducerad honung från Västmanland. Är du istället intresserad av att bli en av våra återförsäljare? Vi söker just nu fler samarbetspartners i Mälardalen.
Säljes av
Medåkers Bin
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer