Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 aug. 12:13

AMT 215PH PROFishing Suzuki DF200 HÖSTKAMPANJ

539 900 kr
Fakta
Längd
6.4 meter
Beskrivning
KAMPANJ Köp din båt nu så bjuder vi på vinterförvaringen! OBS! Skrovet är från 2017 men har aldrig varit sjösatt eller riggat med motor. Det säljs alltså som nytt med fulla garantier. AMT 215 PH PRO Fishing är gjord för tuffa tag, med 20 graders skrovvinkel och hög stäv klarar den alla väderförhållanden galant. Perfekt båt till fiske, transport och som utflyktsbåt. AMT 215 PRO Fishing har en targabåge med plats för 10 spöhållare och radarfäste som standard. I hytten är det ståhöjd och det finns övernattningsmöjligheter för upp till tre personer. Det finns en luftkanal vid vindrutan med defrosterfläkt som standard och man kan även komplettera med en Webasto dieselvärmare för möjlighet att övernatta året runt. Båten har ett rymligt akterdäck 1,70×2,10 där varje utrymme under durken är använt till stuvutrymmen. I ett av utrymmena ryms upp till 16 spön med en längd på 9 fot. Ett stort plus med denna modellen är att man ser över taket när man står på akterdäcket, man behöver alltså inte kika in igenom hytten för att se vad som finns framför båten. Tekniska data: Längd cm: 640 Bredd cm: 240 Vikt kg: 1250 (utan motor) Antal personer: 7 Rek motorstorlek hk: 115-200 Garanti båten: 2 år Garanti motor: 7 år Ord.pris 569 900:- Vi kan även leverera båten med andra motoralternativ. Obs! båten på bilderna är extrautrustad.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
B&C Marine
BC Marine- Marinbutik och mycket mer! Hos oss hittar du, förutom båtar, utombordsmotorer och vattenskotrar, även fyrhjulingar, snöskotrar, släp och trailers. Vi har dessutom verkstad och en stor båttillbehörsbutik, allt samlat på samma ställe.
Mer information hittar du på http://www.bcmarine.se

Fler annonser från B&C Marine

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer