Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 aug. 12:11

AMT 190BR m. Suzuki DF115-ATL HÖSTKAMPANJ

359 900 kr
369 900 kr
Fakta
Längd
5,6 meter
Beskrivning
KAMPANJ Köp din båt nu så bjuder vi på vinterförvaringen! AMT-familjens bowrider nykomling är en fartfylld förbindelse- och nöjesbåt med ett sportigt skrov. Letar du efter en okomplicerad båt med öga för detalj som är både skön och rolig att köra, så har du hittat rätt. Nya AMT 190 BR:s trumfkort är dess enastående användning av utrymme båten är i sin storleksklass klart rymligare än vanligt. Modellens standardutrustning är även omfattande. Nyheten lämpar sig såväl till nöjesturer och fiske, som till vattensporter och förbindelseanvändning mellan hemmahamn och sommarstuga. Helt enligt AMTs filosofi är 190 BR byggd med eftertanke och kvalitet in i minsta detalj. Tack vare modellens fullständigt nya skrov skär 190 BR mjukt genom vågorna så att åkturerna blir ytterst bekväma och njutbara. Det gör även att bränsletillförseln hålls väldigt måttlig, och tillsammans med en stor bränsletank betyder detta att räckvidden är lång. Tekniska data Längd cm 560 Bredd cm 225 Vikt kg 700 Antal personer 7 Rek motorstorlek hk 80-115 Standardutrustning Abloy låskit Akterkapell Dynor fören Dynserie Fenderskydd 4st Förtöjningspaket Hydraulstyrning Baystar Plus Osänkbar Alltid Till Hamn-konstruktion Plotter Garmin 9 tum m touchskärm & ekolod Grå durk Securmark stöldmärkning Suzuki Security System - Startspärr Trimplan med display Vindrutetorkare styrbord Fast bränsletank 100L Båten finns i vår utställningshall för påseende. Ej riggad med motor, går alltså att få med annat motoralternativ om så önskas.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
B&C Marine
BC Marine- Marinbutik och mycket mer! Hos oss hittar du, förutom båtar, utombordsmotorer och vattenskotrar, även fyrhjulingar, snöskotrar, släp och trailers. Vi har dessutom verkstad och en stor båttillbehörsbutik, allt samlat på samma ställe.
Mer information hittar du på http://www.bcmarine.se

Fler annonser från B&C Marine

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer