Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 okt 19:07
Segway Ninebot One S2
4 000 kr
Beskrivning
Segway Ninebot One S2. Inköpt på media markt för ca 2 månader sedan. Haft denna som reserv medans min vanliga segway i2 varit på reparation. Den är i bra skick men repor finnes så klart det går rätt fort på denna innan man lär sig. Finnes i Sundsvall. Säljes för 4.900kr vilket är ett kanon pris. Original kartong laddare osv följer naturligtvis med. Visas i blocket butiken. ML Bil 18 ÅR I BRANSCHEN! / NU 2,95 RÄNTA! Med 18 år i branschen vet vi att du som kund hellre betalar ett lägre pris för din bil hos oss än ett betydligt högre pris för samma bil hos någon av våra konkurrenter som sitter i flådiga lokaler och kör fräsiga tjänstebilar dvs vi har en inomhushall på 400kvm - ett däcklager på 250kvm - samt ett utomhustält på 350kvm sammanlagt 1000kvm. Vår ambition ser något annorlunda ut. LÅGA OMKOSTNADER = LÅGA PRISER. Så enkelt är det. Vi tar så klart din bil i inbyte. Vi löser befintliga lån och krediter direkt. På ML BIL finner du gedigen erfarenhet. ---OBS NOTERA!--- Jag får ibland frågor om besiktningar o varför de inte är gjorda osv, Vi är ett en manna företag och försöker hålla efter så gott vi kan i mån om tid. Finns det intresse på något specifikt och den olyckligtvis inte är besiktigad. LÖSER VI DET! (Vi har stående tider hela veckorna) ---OBS NOTERA!--- Öppettider: Måndag- Fredag: 10-18 Lördag: 11-14 ÖVRIGA TIDER EFTER ÖVERENSKOMMELSE (för er som kommer långväga och inte hinner på ordinera öppettider) Telefonnummer: 060-17 45 45 (Växeln öppen efter öppettider) 070-511 47 71 (Övriga tider) Välkommen in! / Mattias Lundgren (Ägare ML BIL) ____________________________________ Visas längst ner UNDER annonstexten. Med 18 år i branschen vet vi att du som kund hellre betalar ett lägre pris för din bil hos oss än ett betydligt högre pris för samma bil hos någon av våra konkurrenter som sitter i flådiga lokaler och kör fräsiga tjänstebilar dvs vi har en inomhushall på 400kvm - ett däcklager på 250kvm - samt ett utomhustält på 350kvm sammanlagt 1000kvm. Vår ambition ser något annorlunda ut. LÅGA OMKOSTNADER = LÅGA PRISER. Så enkelt är det. Vi tar så klart din bil i inbyte. Vi löser befintliga lån och krediter direkt. På ML BIL finner du gedigen erfarenhet. Visas i annonstexten. Med 18 år i branschen tillhandahåller vi en inomhushall på 400kvm - ett däcklager på 250kvm - samt ett utomhustält på 350kvm sammanlagt 1000kvm. Vår ambition ser något annorlunda ut. LÅGA OMKOSTNADER = LÅGA PRISER. Så enkelt är det. På ML BIL finner du gedigen erfarenhet. 060-17 45 45 (Växeln öppen efter öppettider). 070-511 47 71 (Övriga tider). Välkommen in! / Mattias Lundgren (Ägare ML BIL)
ML Bil
Med 18 år i branschen vet vi att du som kund hellre betalar ett lägre pris för din bil hos oss än ett betydligt högre pris för samma bil hos någon av våra konkurrenter som sitter i flådiga lokaler och kör fräsiga tjänstebilar dvs vi har en inomhushall på 400kvm - ett däcklager på 250kvm - samt ett utomhustält på 350kvm sammanlagt 1000kvm. Vår ambition ser något annorlunda ut. LÅGA OMKOSTNADER = LÅGA PRISER. Så enkelt är det. Vi tar så klart din bil i inbyte. Vi löser befintliga lån och krediter direkt. På ML BIL finner du gedigen erfarenhet.
Mer information hittar du på http://www.mlbil.se
När vara eller pengar skall skickas
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.