Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 10:03

Sea-doo 90 GTI 2019

89 900 kr
Beskrivning
Demokörd tresitsig Seadoo 90 GTI - monterad Juli 2019 Körd i totalt 13 Timmar och är i nyskick. Säljes utan vagn. Fler funktioner och oöverträffat värde för pengarna. Med det intelligenta broms- och backsystemet (iBR) manövrerar du smidigt. Njut av mer tid på sjön med branschens mest bränsleeffektiva motor och skrov av innovativt, slagtåligt polytec-material. Motor: Rotax 900 HO ACE GTI-skrov: Lättstyrd + Smidig Kapacitet: 3 sittplatser Funktioner: Intelligent Throttle Control med 2 körlägen: Sport och ECO 117 L förvaringsutrymme Handtag med stöd för handflatorna Intelligent broms- och backsystem (iBR) Slutet kylsystem (CLCS) Skrov av rep- och slagtåligt polytec-material Stöldskyddssystem (D.E.S.S.) iControl Learning Key Har du några funderingar? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller mail! Vi reserverar oss för eventuella skrivfel. Vi kan erbjuda förmånlig och skräddarsydd finansiering via Wasa Kredit. Välkommen in till oss på Maskinistvägen 4 på Alnö! (Brevid Cirkle K) Tel: 060-122525, Öppettider; Mån-Fre 11-17 Lördagar: 11-15 Övriga tider: Tidsbokning. Bilmäklarna Stenstan AB
Säljes av
Bilmäklarna Stenstan AB
Bilmäklarna Stenstan ABBesök vår butikssidawww.bilmaklarnastenstan.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Bilmäklarna Stenstan AB
Att sälja en bil är både tidskrävande och kanske obehagligt för den som inte är van. Vår kunskap och engagemang gör att du med trygghet kan lämna din bil hos oss till försäljning. För oss är det självklart att våra försäljningsuppdrag håller samma höga kvalitet som vårt övriga sortiment, efter en korrekt genomgång av bilens skick, utrustning, handlingar och dess maskinella standard kan vi erbjuda en plats i vår bilhall. Varmt välkommen till Bilmäklarna!
Mer information hittar du på http://www.bilmaklarnastenstan.se

Fler annonser från Bilmäklarna Stenstan AB