Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 nov. 15:19

Sandspridare 2,5 kubik 49000:-+m

Beskrivning
XYZ 2,5 kubik Sandspridare till kanonpris. Nu:49000:-+m Ord pris:57000:-+m Förmånlig Redskaps finansering. 2470liter. Bredd:2450mm. Djup:1200mm. Valsbredd:2100mm. 757kg. Hydrauliskt driven sandspridarskopa som kan kopplas till maskiner med BM- fästen. Den inbyggda drivningen av valsarna ger ett bra skydd mot driftstopp. Med steglös justering av spridningsmängden samt en effektiv och väl skyddad omrörare, blir sandspridaren både effektiv och flexibel. Den kraftiga nylonborsten håller spridaren ren från sand och salt under drift, och gör Sandspridare HD Premium till ett mycket driftsäkert redskap. Sandspridaren är blästrad och målad med en tvåkomponent våtlack med korrosionsskyddande pigment, vilket ger ett bra rostskydd och har en god mekanisk hållbarhet. Kan utrustas med prop-styrning som möjliggör anpassning av spridningsmängden inifrån maskinen under körning. Levereras med BM-fäste.
Säljes av
Perssons Maskiner AB
Perssons Maskiner ABBesök vår butikssidaperssonsmaskiner.se/
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Perssons Maskiner AB
Alltid stor sortering av Lastmaskiner och Tillbehör Vikplogar,Sandskopor,Snödäck,Hyd.pallgafflar,Snöskopor, Planeringsskopor,Förlängningsgafflar,Adapter Redskapsfästen.m.m. Vår specialitet är begagnade kompakta entreprenadmaskiner+tillbehör. Samtliga utannonserade maskiner finns i Sverige och ägs av oss. 30 års erfarenhet borgar för säkerhet.
Mer information hittar du på http://perssonsmaskiner.se/

Fler annonser från Perssons Maskiner AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer