Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 juni 17:20

Ryds 510 MC

119 900 kr
Fakta
Längd
5,10 meter
Beskrivning
Vi har ett försäljnings uppdrag av denna fina Ryds 510 MC med en Mercury 60 hk 2-takt och en bromsad Tiiki vagn för 80 km. Fendrar , linor och ankare ingår, bara att lägga ut. Nytt Tudor Marin batteri 80 amp. Båten har inte används dom senaste 4 åren. En smidig året-runt-båt med mittkabin. Perfekt för den lilla familjens utflykter och transporter i skärgården. Du tar dig in till kabinen både från för och akter samt att båten har taklucka. Trots det kompakta konceptet har 510 MC väl tillvaratagna utrymmen.
Säljes av
Båthuset i Sundsvall AB
Båthuset i Sundsvall ABBesök vår butikssidawww.bathuset.net
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Båthuset i Sundsvall AB
Vi hjälper er med finansiering via Nordea Finans AB Båthuset AB ligger 12 km syd om Sundsvall i Svartviks nedre industriområde efter gamla E4. Vi säljer och servar båtar, snöskotrar, ATV/fyrhjulingar, vattenskotrar och mopedbilar. Vinterförvaring i varm och kall hall. Watski butik för allt inom båt.
Mer information hittar du på http://www.bathuset.net

Fler annonser från Båthuset i Sundsvall AB