Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 jan. 11:25
REA Mercury F15 EFI, kort rigg, elstart
32 000 kr
Beskrivning
Vi har 1 st Mercury F15 EH EFI med kort rigg och elstart kvar som vi säljer ut för 32000 kr,(ord.pris 35650 kr) Mercury F15 EH EFI Den ultimata båtupplevelsen blir standard med Mercury Marines nya elektroniskt bränsleinsprutade utombordsmotorer med 20 hk och 15 hk. Mercurys senaste tillskott till sortimentet av bärbara FourStroke-utombordsmotorer är utformat och byggt för att förbättra alla aspekter av din tid på vattnet, från att du startar motorn till oljebyte och allt däremellan. Låg vikt och fantastiskt vridmoment får din båt att plana snabbare och ger klassledande acceleration som komplement till den redan klassledande topphastigheten. Mercury F15 EFI motorerna är enkla att installera och är väldigt enkla att starta i och med den elektroniska bränsleinsprutningen. Motorn blir helt enkelt mycket mer tillförlitlig, har en låg vikt, ger snabbare respons på gaspådrag, och har dessutom klassens lägsta vibrationsöverföring. Rorkultsmodellerna har den exklusiva Mercury multifunktionsrorkulten som lägger skiftningen gasregleringen (med förbättrad gasökning vid låg hastighet för optimalt trollingfiske)
Säljes av
Båthuset i Sundsvall AB
Båthuset i Sundsvall ABBesök vår butikssidawww.bathuset.net
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Båthuset i Sundsvall AB
Vi hjälper er med finansiering via Nordea Finans AB Båthuset AB ligger 12 km syd om Sundsvall i Svartviks nedre industriområde efter gamla E4. Vi säljer och servar båtar, snöskotrar, ATV/fyrhjulingar, vattenskotrar och mopedbilar. Vinterförvaring i varm och kall hall. Watski butik för allt inom båt.
Mer information hittar du på http://www.bathuset.net