Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 juni 10:08

NYHET Kimpel 370 Angler wide

18 900 kr
Beskrivning
370 ANGLER WIDE ÄR VÅR STÖRSTA MODELL I ANGLER SERIEN, LÄNGRE BREDARE OCH RYMLIGARE 370 Angler Wide är rymlig och fantastiskt stabil, den är trots det enastående lätt. Perfekt för det rörliga fisket, jakt och fritid. Med en vikt om bara 65 kg samt två rejäla handtag i fören och två i aktern är båten även lätt att bära. Du lyfter upp den på takräcket när du vill flytta den till ny plats. 370 ANGLER WIDE FLEXIBEL OCH TRYGG Montera en 5-6 hk motor eller en elmotor på 370 Angler Wide så får du en rolig båt för mindre och lugnare vattendrag. KOMPLETT LEVERANS MED PRAKTISKA TILLBEHÖR 370 Angler Wide levereras med åror av tålig aluminium och komposit, årtullar av aluminium, isolerande dynor på tofterna samt halkskyddat golv. Det är bara att bära ner båten till sjön och ge sig ut på vattnet.
Säljes av
Båthuset i Sundsvall AB
Båthuset i Sundsvall ABBesök vår butikssidawww.bathuset.net
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Båthuset i Sundsvall AB
Vi hjälper er med finansiering via Nordea Finans AB Båthuset AB ligger 12 km syd om Sundsvall i Svartviks nedre industriområde efter gamla E4. Vi säljer och servar båtar, snöskotrar, ATV/fyrhjulingar, vattenskotrar och mopedbilar. Vinterförvaring i varm och kall hall. Watski butik för allt inom båt.
Mer information hittar du på http://www.bathuset.net

Fler annonser från Båthuset i Sundsvall AB