Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 apr. 11:11

MICORE Xw48sc 2021 Honda BF60 Garmin 72cv paketpris

193 900 kr
Fakta
Längd
486 meter
Beskrivning
Stor båt i litet format! Micore Xw 48 sc är uppföljaren efter succébåten Micore 480sc Offshore. Båten är i grunden den samma men har fått ett modernare utseende. Modellen har fått en ny styrkonsol med trendigare utformning och även ett ledljus framför pulpeten som lyser upp durken. Relingslisten har blivit grövre och fått ett inslag av rött för att den ska bli kaxig. Även det grafiska utseendet med dekaler har fått en helt ny layout. Annars är Micore Xw48 sc lik sin föregångare med sin bärighet och utformning. När vi lanserade Micore 480 sc var folk eniga om att denna båt var den bärigaste i sin klass, den kallades stor båt i litet format. Båten har en ankarbox i aktern och tre stuvar inuti båten. Stuven under pulpeten är rejält tilltagen då ena kravet när vi ritade båten var att det måste finnas ett ställe att lätt kunna stuva undan prylar. I stuvfacket i soffan i fören finns det plats för en kylbox och under sittbänken i akter går dynor med mera att stuva undan. Teknisk data Längd: 486 cm Bredd: 204 cm Vikt: 400 kg Antal Personer: 5 st Rek Motor: 50-80 hk Bränsletank lös: 25 l Bottenvinkel: 16 grader Standardutrustning Badstege Dynsats akter Lanterna för & akter Brandsläckare Telefonhållare på styrkonsolen LED-ljus fram på styrkonsolen Syrafasta räcken & pollare Regndränerad innerline Elektrisk länspump Handlänspump Pulpetöverdrag Låsögla klass 3 12v uttag Syrafast plåt i akterspegeln Stöldmärkt Securmark CE-märkt + 60 HK HONDA - 209 400:- Kampanjpris 193 900:- Vid köp av ny båt med Honda motor ingår även Plotter Garmin Echomap 72cv med dubbefrekvensgivare 50/200hz och NMEA motorkabel för att få upp alla motordata på plottern. Finns hemma i lager för visning.
Säljes av
Harrys Marin & Fritid AB
Harrys Marin & Fritid ABBesök vår butikssidawww.harrysmarin.se/
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Harrys Marin & Fritid AB
Vi hjälper er med finansiering via Ecster Harrys Marin & Fritid AB ligger 16 km Väster om Sundsvall vid thulevallens fotbollsplan i Matfors. Vi säljer och servar båtar, och är auktoriserad för Suzuki & Honda utombordare. Vi har även Hondas utbud av elverk osv. Servar även släp , trädgårdsmaskiner , atv husvagnar mm. Vinterförvaring. Öppettider: Måndag och Tisdag 08.00-17.00 Onsdag 12.00-19.00 Torsdag och Fredag 08.00-17.00 Svårt att komma till oss under ordinarie öppettider, tveka inte att ringa och boka tid för visning av båt mm.
Mer information hittar du på http://www.harrysmarin.se/

Fler annonser från Harrys Marin & Fritid AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer