Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 aug. 15:24

Höst REA Kimple 420 Streamer

54 900 kr
57 900 kr
Fakta
Längd
4,20 meter
Beskrivning
Vi har paketerat 420 Streamer med en Mercury F15 MLH EFI för 728 kr/mån, 120 mån, 20% kontant insats eller 83000 kr kontant, (ord.pris 89920 kr) Bara båt Nu 54900 kr, ord pris 57900 kr NY OCH UNIK FISKEBÅT MED ATTITYD OCH MYCKET UTRYMME. 420 Streamer är en helt ny fiskebåt med kastdäck för den inbitne fiskaren. Bred och extremt stabil. Den har en ny unik skrovform som effektivt trycker undan vattnet och gör båten extremt stabil och lättplanad. Det triangulära fören gör det lätt att montera en frontmonterad trollingmotor. Båten har dessutom en hel golvdurk i aluminium med halkskyddad yta. Kimples fiskebåtar är byggda för fiske från grunden, det är inte pimpade standardbåtar. Breda och stabila skrov ger den seriöse fiskaren en säker och trevlig plattform att fiska ifrån. GÖR DIN BÅT UNIK UTRUSTA DIN FISKEBÅT SOM DU VILL HA DEN. Montera en fiskestol, ett par spöhållare, ett ekolod m.m. På Kimples hemsida hittar du tillbehören som passar din båt. 420 STREAMER ÄR BYGGD FÖR LÅNGRIGGAD MOTOR OCH GENOMTÄNKT I MINSTA DETALJ Ett stort förvaringsutrymme under främre kastdäcket, fäste för ekolodsgivare, utrymme i aktern som går att låsa med hänglås för batteri och bränsle. profilerat och helsvetsat skrov med förstärkningar i köl samt längs sidorna gör båten mycket styv och tålig mot slag, kontakt med stenar med mera. 420 Streamer är byggd för långriggad motor, den är godkänd i kategori C och standardutrustad med stävögla klass 3.
Säljes av
Båthuset i Sundsvall AB
Båthuset i Sundsvall ABBesök vår butikssidawww.bathuset.net
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Båthuset i Sundsvall AB
Vi hjälper er med finansiering via Nordea Finans AB Båthuset AB ligger 12 km syd om Sundsvall i Svartviks nedre industriområde efter gamla E4. Vi säljer och servar båtar, snöskotrar, ATV/fyrhjulingar, vattenskotrar och mopedbilar. Vinterförvaring i varm och kall hall. Watski butik för allt inom båt.
Mer information hittar du på http://www.bathuset.net

Fler annonser från Båthuset i Sundsvall AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer