Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 dec. 15:03

Chatenet CH40R R-Paket

119 000 kr
129 000 kr
Beskrivning
Chatenet CH40R R-Paket Årsmodell: 2018 Mätarställning: 1777 mil Färg: Svart Typ: Moped/EU-Moped Mycket fin Mopedbil som är utrustad med R-paketet, vilket innebär: Röda bälten, Tonade rutor med elhiss, Centrallås med fjärr, Backvarnare, Justerbara förar- och passagerarsäten. Den har också LED varselljus och blinkers, dimljus, tygmattor med logo samt gummimattor vinter. Baslåda med Dubla 12:or samt slutsteg, Stereo med touchskärm. Skivbromsar både bak och fram, Ok och Klossar bak är nybytt. Både Sommar- och Vinterdäck på aluminiumfälg medföljer. Säljes för kunds räkning.
Säljes av
Bilkonsult Sundsvall AB
Bilkonsult Sundsvall ABBesök vår butikssidawww.bilkonsultsundsvall.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Bilkonsult Sundsvall AB
Med snart 35 år i branschen ser Björnmed personal till att tillgodose Dina behov vid bilbyte. Vi erbjuder förmånliga finansierings-, försäkrings- och garantialternativ för att Ditt bilköp ska bli så enkelt, smidigt och tryggt som möjligt. Har vi inte exakt det Du söker? Hör gärna av Dig ändå, vi brukar kunna få fram det mesta.
Mer information hittar du på http://www.bilkonsultsundsvall.se

Fler annonser från Bilkonsult Sundsvall AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer