Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 apr. 19:35

Amica a50

9 000 kr
30 000 kr
Beskrivning
Säljer min amica a 50 sitter en bättre motor på den än original Har kört ca 60 med den Fungerar bra Är man född senast 94 så behöver man inget körkort för att köra den. Den måste ha ett nytt täningslås men går att starta nu med vilken nyckel som helst Har kostat på den 16.000kr på verkstad för att få den i ordning. Allt följer med i den Värmefläktar och stereo samt camera så den kan filma medans man kör Behöver ett nytt relä för att den ska ladda batteriet Har satt in ett extra batteri för stereo och fläkten Undrar ni något så är det bara att fråga Pris nu 9000kr snabb affär och först tillkvarn gäller Svarar endast på telefon samtal ingen mejl eller sms Finns i ramvik i Härnösand
Säljes av
melletheking
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Tryggt - Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer