Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 apr. 12:21

Yamaha GP1800R HO Kampanj båtvagn på köpet

183 900 kr
Beskrivning
GP1800R HO GP1800R HO är kraftfull både vid sportkörning och lugn körning, specialdesignad för att kunna utnyttja våra många tekniska finesser och stylad för att göra intryck med utmanande färger och grafik och hela paketet till ett enastående värde. Nu blev det ännu enklare att härska över havet! Nu är den ännu bättre ett nytt racingdesignat toppmatat intagsgaller och nytt säte för ännu bättre hantering i grov sjö. Upptäck även andra spännande funktioner som vanligtvis bara finns som extrautrustning: till exempel skrovet och däcket av NanoXcel2-material och vårt revolutionerande RiDE-system. Det är det första av sitt slag och mycket användarvänligt. Det ger varje förare självförtroende direkt. Ex: Yamaha GP1800R inkl PWC600 80km/h vagn Ankare + förtöjning 2392/mån* *Kontantinsats 20% löptid 72mån Vi tar hand om din fritid!
Säljes av
Yamahacenter - Burlin Övrigt
Yamahacenter - Burlin ÖvrigtBesök vår butikssidayamahacenterskelleftea.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Yamahacenter - Burlin Övrigt
Välkommen till Burlin Motor Fritid AB! Ring oss på 0910-714420 eller maila på föjande yamahacenter@burlin.se Vi är en fullserviceanläggning för hela Yamaha:s program med försäljning av nya och begagnade fordon,reservdelar,tillbehör och verkstad. Se även vår hemsida för kläder och tillbehör. http://yamahacenterskelleftea.se/
Mer information hittar du på http://yamahacenterskelleftea.se

Fler annonser från Yamahacenter - Burlin Övrigt