Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 apr. 11:54

Yamaha FX SVHO Kampanj Båtvagn på köpet

232 900 kr
Beskrivning
FX SVHO Unna dig själv ett leende genom att köra den här maskinen som på ett aggressivt sätt utmanar vågorna. Du kan också utforska dess mer avslappnade personlighet som den mjukaste, mest kraftfulla tresitsiga touringmaskinen du kan önska dig, redo att ta dig med på fantastiska äventyr i lyx och komfort. En design för att superladda alla dina äventyr Den överladdade SVHO-motorn, det lätta NanoXcel2-skrovet och karossen är den perfekta kombinationen imponerande kraft, snabb respons och bekväm åkning. FX SVHO är utrustad med banbrytande teknik och innovationer, till exempel vårt revolutionerande och intuitiva RiDE-system, elektronisk trimning och backning, farthållare och säkerhetsläge. Ex: Yamaha FX SVHO inkl PWC600 80km/h vagn Ankare + förtöjning 3022kr/mån* *Kontantinsats 20% löptid 72mån Vi tar hand om din fritid!
Säljes av
Yamahacenter - Burlin Övrigt
Yamahacenter - Burlin ÖvrigtBesök vår butikssidayamahacenterskelleftea.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Yamahacenter - Burlin Övrigt
Välkommen till Burlin Motor Fritid AB! Ring oss på 0910-714420 eller maila på föjande yamahacenter@burlin.se Vi är en fullserviceanläggning för hela Yamaha:s program med försäljning av nya och begagnade fordon,reservdelar,tillbehör och verkstad. Se även vår hemsida för kläder och tillbehör. http://yamahacenterskelleftea.se/
Mer information hittar du på http://yamahacenterskelleftea.se

Fler annonser från Yamahacenter - Burlin Övrigt