Gå direkt till innehållet
Inlagd: i torsdags 14:43
Svenska Babsrullar till Betalterminal
Beskrivning
Babsrullar av bästa kvalitet ger bättre kvitton med längre hållbarhet. Svensktillverkade Babs / kvittorullar som INTE skickas från andra sidan jorden, av hög kvalitet som borgar för längre livslängd på er kvittoskrivare. Svensktillverkat kvittopapper / kvitto med svensk tillsyn och villkor för bättre miljö och arbetsvillkor. Vi hjälper er naturligtvis att hitta rätt rulle till er Betalterminal / Kvittoskrivare om ni är osäkra. https://endlessit.se/pos-point-of-sale/supplies/kvittorullar.html
Om företaget
EndlessIT.se är en del av ett svenskt företag vid namn Enertek AB, med inriktning på energi, teknik och IT. På https://endlessit.se/ kan ni läsa mer om oss och kontakta oss om ni har några frågor eller önskar offert på något. Se även våra auktioner på: https://endlessit.se/auktioner Just nu har vi kampanjer på Övervakningskameror, IP-telefoni och trådbundna headset för callcenter.
Säljes av
EndlessIT
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.