Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 apr. 16:17

Sea-doo SPARK TRIXX 90 IBR 3-UP - 20 BOKA NU

92 010 kr
100 900 kr
Beskrivning
Nu kan du uppleva större körglädje än någonsin eftersom det aldrig varit så enkelt och roligt att göra trick tack vare de exklusiva funktionerna hos SPARK TRIXX. Det här är tveklöst den vattenskoter som ger maximalt hårresande körning och får folk att stanna upp. Sea-doo Click & Go 80kmh trailer finns att köpa till. Pris: 100.900kr Kampanjpris: 92.010kr - Gäller till 30/6 eller så långt lagret räcker! Ring för mer info!
Länk: info trixx
Säljes av
E-Son Maskin & Tidy Bike
E-Son Maskin & Tidy BikeBesök vår butikssidawww.e-son.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
E-Son Maskin & Tidy Bike
E-son Maskin har över 30 år i branschen och är auktoriserad återförsäljare för Lynx, Ski-doo, Can-am, Sea-doo. I en 1000m2 stor lokal finns Butik, Reservdelar, Verkstad och kontor. Klim, FXR, Scott, 509, Jethwear, Dragon, mm. Tidy Bike är auktoriserad återförsäljare för Scott. Massor av kläder och tillbehör finns i butiken.
Mer information hittar du på http://www.e-son.se

Fler annonser från E-Son Maskin & Tidy Bike