Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 apr. 16:26

Sea-doo GTR 230 - 2020 BOKA NU

134 120 kr
151 900 kr
Beskrivning
NYHET! Den här vattenskotern är ett av de enklaste sätten att göra entré på muskelarenan. Den har en stark kompressormatad Rotax-motor och är nu utrustad med det exklusiva LinQ-snabbmonteringssystemet för last och som tillval Bluetooth-ljudsystemet. LINQ-SYSTEM FÖR AKTERFÖRVARING Extra förvaringsutrymme baktill är nu möjligt med det säkra LinQ-systemets snabbfästen. Du kan enkelt snäppa fast en bränsledunk, en väska, en kylbox och mer i vattenskoterns bakre del via två praktiska, integrerade fästpunkter. STOR BADPLATTFORM Badplattformen är nu planare, stabil och komfortabel, och perfekt för att stiga ombord, slappa eller förbereda för dragsport. Det bakre sätet kan tas bort om ännu mer utrymme behövs. ROTAX 1630 ACE kompressormatad motor Den kompressormatade ROTAX 1630 ACE-motorn har med mäktigt vridmoment och suverän bränsleekonomi en leendeframkallande mängd hästkrafter och beroendeframkallande acceleration. STABILT SKROV Skrov med ny design och lägre tyngdpunkt för ökad stabilitet och trygghet, med eller utan passagerare. Lätt och rolig att köra. Sea-doo BIG 80kmh trailer finns att köpa till. Pris: 151.900kr Kampanjpris: 134.120kr - Gäller till 30/6 eller så långt lagret räcker! Ring för mer info!
Säljes av
E-Son Maskin & Tidy Bike
E-Son Maskin & Tidy BikeBesök vår butikssidawww.e-son.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
E-Son Maskin & Tidy Bike
E-son Maskin har över 30 år i branschen och är auktoriserad återförsäljare för Lynx, Ski-doo, Can-am, Sea-doo. I en 1000m2 stor lokal finns Butik, Reservdelar, Verkstad och kontor. Klim, FXR, Scott, 509, Jethwear, Dragon, mm. Tidy Bike är auktoriserad återförsäljare för Scott. Massor av kläder och tillbehör finns i butiken.
Mer information hittar du på http://www.e-son.se

Fler annonser från E-Son Maskin & Tidy Bike