Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 mars 07:12

Raft:one

89 900 kr
Beskrivning
Raft:one är en flotte tillverkad för det nordiska klimatet. Tillverkad helt i saltvattenbeständig aluminium & med ett golv av träkomposit så är det en mix av de bästa material som går att använda för detta ändamål samtidigt som det håller nere vikten. I grundutförande så levereras en plattform på 15m2 som byggsats. Denna är optimalt utformad för att på ett enkelt sätt byggas ihop av dig som kund samt att den ska kunna byggas på efter önskemål. Varför inte som bastuflotte, husflotte eller kanske som den absolut lyxigaste flotten ni kan tänka er? Bara fantasin som sätter gränserna. Önskar du istället köpa en raft:one färdigmonterad och redo att användas så finns det självklart även möjlighet för det. Oavsett vilka önskemål ni har så löser vi det, kontakta oss så tar vi fram ett förslag anpassat för just dig och dina behov. Självklart löser vi även er finanisering. Med vänliga hälsningar, Christoffer & Christoffer på NQP. www.nqproducts.se 070-2951908 / 073-8242005
Om företaget
Vår process har inga hemligheter. När smarta lösningar möter underhållsfria material, bildas det bra produkter som håller länge.
Säljes av
Nqproducts AB
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer