Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 jan. 12:20

Nyhet Swekip 2880 Stage V

Fakta
Modellår
2021
Tillverkad
2021
Beskrivning
Vår nya Swekip 2880 är utrustad med Stage V-motorn som har den modernaste tekniken avseende effektivitet, bränsleekonomi och reducerat motorbuller. Vår största hjullastare med en lyftkapacitet på 2880 kg är redo att ta sig an de tuffaste arbetsuppgifterna med många goda egenskaper för det nordiska klimatet. Swekip 2880 är en maskin i L-30 klassen. Lastmaskinen har en kraftig konstruktion och är utvecklad för att vara stark både vid drift och vid lyft. Swekip 2880 har en hytt med ergonomisk förarställning och stora fönster som ger dig en riktigt bra runt-om-sikt. Lastmaskinen har enspaksreglage. • Kraftig konstruktion. • Stark på drift och lyft. • Ergonomisk körställning, bra sikt. • Enspaksreglage, fram och back i joystick. • Convertertransmision med fyra växellägen, 30km/h • Trima / SMS redskapsfäste • Pendelmidja för optimal stabilitet och följsamhet. Kom in eller hör av dig så berättar jag mer. Snabbfakta SweKip 2880 Stage V Vikt, 5300 kg Lastkapacitet, 2800 kg Tippvikt, 3700 kg Körhastighet, 30 km/h Transmission, 4 vxl Transmissionstyp, Momentomvandlare Elsystem, 12 v Motor, 4 cyl diesel, Stage V Motoreffekt, 55kW vid 2200 rpm Pris 319 000:- exkl. moms.
Säljes av
Swekip Sweden AB
Swekip Sweden ABBesök vår butikssidawww.swekip.com
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Swekip Sweden AB
Swekip står för maskiner utvecklade i Sverige för Svenska förhållanden. -Detaljerna gör helheten. Swekips maskiner är konstruerade av vår kompetenta utvecklingsgrupp. Produkterna är i alla detaljer anpassade för den svenska marknaden och det svenska klimatet. Stor vikt läggs på funktionalitet. Detta gör att vitala funktioner som drivlina, hydraulik och säkerhet är mer påkostade på Swekips maskiner.
Mer information hittar du på http://www.swekip.com

Fler annonser från Swekip Sweden AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer