Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 nov. 08:11
Lister, foder, väggpanel, takpanel, sockel
Beskrivning
Söker ni ovanliga paneler och lister i gammal stil? Kolla då med oss på Håknäs Trävaror om vi har de ni söker. Exempel; 1. Locktak; 20x170 med allmogeprofil 2. Locktak; 20x145 slät profil 3. Paneler som är svåra att hitta men som vi har; Dubbelfaspanel 13x70 och dubbelfaspanel 19x95. Dessa två paneler ger ett enkelt V vid montering. 4. Golvsockel upp till 20x145 5. Taklist upp till 120 mm breda 6. Bröstlist/boaseringslist; Här har vi en mängd olika modeller. Söker du efter taklister, golvsockel, väggpanel, boaseringslister, fönsterfoder, dörrfoder, takpanel eller annat för inredning av ditt hem kolla med oss på Håknäs Trävaror om vi kan hjälpa er. Komplettera dina gamla lister med våra sockelkloss för att få de rätta uttrycket. Vi har stort utbud av paneler för tak och vägg ca 20 olika profiler. Vårat utbud av lister i form av taklister, foder, golvsockel, fönsterbänkslist ca 65 olika profiler. Nya som gamla profiler ända upp till 145 mm höjd, många i allmoge stil. Flera av profilerna är anpassade för K-märkta hus. I vår butik finns även dekorlister, smyglister, planhyvlad fura, ytterpaneler, regelvirke, läkt, tryckimpregnerat. Ja allt som behövs för att bygga ett hus från grund till färdigt hus. Totalt har vi ca 230 produkter av trävaror. Vi har ständigt nya produkter i produktionen. Hör gärna av er om ni har några funderingar. Gå in på vår hemsida för att se vårt fullständiga utbud av trävaror och andra produkter. Följ länken nedan. www.hakskog.se
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se