Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 nov. 08:48

Friggebod

Beskrivning
Kråken 5 Friggebod, Gäststuga 15 m2 Nyckelfärdig friggebod. INGEN byggsats. Bara ställa på plats och börja använda. Vinterbonad friggebod som även passar utmärkt till gäststuga. Friggebodens mått är; 2,72x5,50 Stugan är har 70 mm isolering i väggar. Isoleringen i golvet och taket är 125 mm. Invändig takhöjd 2,10. Ytterdörren är en villadörr Sälen M9x20H u-värde 0,9, ink låskista assa 8765, exkl. låscylinder och handtag, med runt fönster. Stugan har 5 st vita underhållsfria PVC fönster. De sitter två stora fasta fönster fram och ett på gavel, 600x1600. På andra gaveln sitter ett liggande mindre fönster som är fast. Vi har även ett fönster på bakvägg som är öppningsbart med dreh/kipp funktion. De innebär att fönstret är öppningsbart i överkant. Alltså en bra vädringsfunktion. Dessa båda liggande fönster är 500x1200. Fönstren är isolerglas 1,0 w/m2k. Friggebodens innerväggar är beklädda med en slät panel med klyvyta. Liggande på långsidan och stående på kortsidan. Detta för att ge liv till rummet. Släta foder och socklar i ren och fin funkisstil. Stugan har även en ventil för ventilation installerad. Golvet är ett massivt grangolv 28x95. Gäststugan har fördragen el. Fem stycken jordade dubbeluttag, fyra st led spotlights med dimmer, fördraget för utebelysning och en enkelbrytare för belysningen. Elcentral med jordfelsbrytare och huvudbrytare samt automatsäkringar. Stugan är grundmålad i vit lasyr. Friggeboden har även klädda taksprång som är vitmålade. På bilderna är stugan målad två varv med röd lasyr. Allt efter kunds önskemål. Yttertaket är beklätt med svart plåttak, trp 20x0,5. Friggeboden är färdigbyggd. Går inte att jämföra i kvalitet med andras stugor som finns på marknaden, då dessa oftast är i byggsats. De enda ni behöver göra är att bereda plats för er friggebod och sätta ut plintar. Sen är det bara att ställa på plats. Klar att använda. Friggeboden är byggd inomhus i varmbonade lokaler och byggd av norrländskt kvalitetsvirke.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se

Fler annonser från Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer