Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 okt 07:50
Friggebod
Beskrivning
Friggebod, Gäststuga 15 m2 Vinterbonad friggebod som även passar utmärkt till gäststuga. Friggebodens mått är; 2,72x5,50 Stugan är har 70 mm isolering i väggar. Isoleringen i golvet och taket är 125 mm. Invändig takhöjd 2,10. Ytterdörren är en villadörr Sälen M9x20H u-värde 0,9, ink låskista assa 8765, exkl. låssylinder och runt fönster. Stugan har vita underhållsfria PVC fönster. Stugan har fem st fönster med vita pvc karmar. Tre st fasta avlånga, 500x1500, ett liggande fast fönster gavel och ett liggande öppningsbart på bakvägg, 500x1200. Fönstren är isolerglas 1,0 w/m2k. Friggebodens innerväggar är beklädda med en slät panel med klyvyta. Liggande på långsidan och stående på kortsidan. Detta för att ge liv till rummet. Vi har släta foder och socklar i ren och fin funkisstil. Stugan har även en ventil installerad. Golvet är ett massivt grangolv 28x95. Gäststugan har fördragen el. Fem stycken jordade dubbeluttag, fyra st led spotlights med dimmer, fördraget för utebelysning och en enkelbrytare för utebelysningen. Elcentral med jordfelsbrytare och huvudbrytare samt automatsäkringar. Stugan är grundmålad i vit lasyr. Friggeboden har även klädda taksprång som är vitmålade. Önskar ni stugan färdigmålad som på bilden går de utmärkt att ordna. Yttertaket är beklätt med svart plåttak, trp 20x0,5. Friggeboden är färdigbyggd. Går inte att jämföra i kvalitet med andras stugor som finns på marknaden, då dessa oftast är i byggsats. De enda ni behöver göra är att bereda plats för er friggebod och sätta ut plintar. Sen är det bara att ställa på plats. Klar att använda. Friggeboden är byggd inomhus i varmbonade lokaler och byggd av norrländsk kvalitetsvirke.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.